Aquí teniu l’enllaç a un recull de fotografies de la manifestació del dia 2 de març, on vam coincidir les AMPAs de cinc escoles públiques del districte: Itaca, Ausiàs March, Barcelona, Duran i Bas i les Corts. El recull de fotos l’ha fet l’AMPA de l’escola Ausiàs March.

La manifestació va començar a les 17h al davant de Can Rosés i va transcórrer en un ambient alegre i reivindicatiu fins a la plaça Comas i n’estem força contents i contentes del nombre final d’assistents!!

Un cop a la plaça Comas, vam fer una concentració a la porta de la seu del districte i vam llegir un manifest per reclamar que no en tanquin Ausiàs March, que no es facin més “bolets”, que es busquin solucions a la maca d’espais i que es millorin les instal·lacions. També reclamem que es facin el tan esperat institut de secundària al barri.

Després de la manifestació les AMPAs vam parlar, tant de manera individual com de manera comuna, al Ple del Districte per expressar les nostres voluntats.

La unió de les AMPAs de les escoles públiques és històrica al nostre districte i la manifestació encara més. I l’ajuda d’alguns partits, entitats i persones del barri ens està donant molt força per seguir endavant i arribar als nostres objectius.

Gràcies a tots! Continuem junts i endavant!

Recull de fotografies de la manifestació del dia 2 de març
Llegeix el Manifest
PDF: Manifest i Fulls de recollida de signatures