Informació actualitzada pel curs 19-20

Dansa lliure, iniciació a la dansa en general. Als nens i nenes se’ls ensenya a comunicar-se entre ells, amb la música i el cos a través de l’espai, i a nivell individual els ajuda a desenvolupar la pròpia creativitat.

La dansa exercita tot el ser. Ens ajuda a sentir-nos a gust amb el nostre propi cos, a tenir-ne consciència, a saber utilitzar-lo per expressar allò que sentim i imaginem. I el millor de tot, és una manera divertida de fer exercici.

Quina dansa?

Les modalitats o estils de dansa són molts i no paren de créixer. Des de les danses tradicionals fins la clàssica, moderna, contemporània, jazz, hip-hop, funky,… A la nostra activitat no aprofundirem en els coneixements específics d’una tècnica en concret, sinó que ens centrarem en el que les unifica a totes: el cos.

Com treballem

La tècnica bàsica corporal és comuna a totes les disciplines perquè neix del coneixement del cos, que és sempre el mateix. Així mentre ens preparem físicament anem adquirint una millor consciència corporal. Treballem partint d’elements bàsics com el centre, l’eix, el pes, les articulacions. La música i el ritme també són molt importants així com la coordinació i el sentit de l’espai.

Què aprenem

 • A conèixer el propi cos

  La dansa és un exercici harmònic i equilibrat, on el més important és el coneixe­ment del propi cos, saber com funcionem, explorant totes les capacitats expressi­ves però també aprenent les nostres limitacions físiques.

 • A moure el cos

  Els nens i les nenes necessiten moure’s, perquè estan creixent, perquè s’estan construint. Dels hàbits adquirits en aquesta etapa del seu desenvolupament, en dependrà el seu cos en el futur. Així doncs entre els beneficis de la dansa podem assenyalar que: ajuda a corregir problemes de postura, a un desenvolupament muscular equilibrat…

 • A desenvolupar la pròpia creativitat

  Una part important de l’activitat és que el nen/nena troba un espai on la seva espontaneïtat, la seva necessitat de moviment, no és reprimida sinó valorada, i es canalitza cap a l’expressió i la creació. Millorar la pròpia expressivitat i el sentit musical.

 • A tenir disciplina i constància

  Per poder assolir un objectiu, és necessari ser constant i tenir la suficient força de voluntat per arribar a allò que es vol (reforcem l’autocontrol i la constància), tant a nivell personal com en els treballs que es realitzen en grup.

 • Saber treballar en grup

  Cada dia són més importants les feines on es demana el treball en grup, per això és important, que tots i totes sàpiguen que formen part d’un engranatge, on totes les peces són importants i necessàries.

Organització

Donat el cas que algun grup no arribés a un mínim d’alumnes, intentaríem integrar-los en un altre grup.

A qui va dirigida: Als alumnes de P5 fins a 6è

Activitat de migdia: Dilluns, dimarts i dimecres

Període de l’activitat: D’octubre a juny

Horari: Es confirmarà el setembre

Durada: 1 hora (un dia a la setmana)

Professora: Claudia Moreso

Activitats: Només es fa una representació a l’any, al final de curs.

Preu: 15 € nen/mes (el preu pot variar segons el nombre d’inscripcions).

Aquest any els grups han estat repartits de la següent manera: El primer torn es fa abans de dinar i el segon, després de dinar.

PDF: CLASSES DE DANSA CREATIVA

Horaris de Dansa

CursMigdia / TardaHorariDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
3rMigdia12:45-13:45h
abans de dinar
Dansa
4tMigdia12:45-13:45h
abans de dinar
Dansa
Migdia12:45-13:45h
abans de dinar
Dansa
Migdia12:45-13:45h
abans de dinar
Dansa
P5Migdia13:45-14:45h
després de dinar
Dansa
1rMigdia13:45-14:45h
després de dinar
Dansa
2nMigdia13:45-14:45h
després de dinar
Dansa
CursMigdia / TardaHorariActivitatActivitatActivitatActivitatActivitat
Cliqueu aquí per omplir el formulari d'inscripció