En el moment de tramitar l’alta nova d’un soci de l’AFA, se us demana la vostra autorització per publicar les fotos que es realitzen durant un esdeveniment.

D’igual manera, també se us informa que les vostres dades passaran a formar part d’un fitxer propietat de l’AFA per gestionar la vostra participació i informar-vos de les nostres activitats.

Si en algun moment voleu sol·licitar la retirada d’alguna imatge on aparegui el vostre fill o filla, o vosaltres mateixos, podeu fer-ho directament des del formulari de contacte i ho farem el més aviat possible.

Si voleu realitzar alguna rectificació de les vostres dades, el més senzill és descarregar la fitxa protecció de dades socis AFA i emplenar-lo amb les noves dades.

A continuació trobareu un extracte del contingut de la fitxa protecció de dades socis AFA.

Recollida d’imatges

L’AFA realitzarà al llarg de l’any diferents activitats de les quals voldrem fer difusió i lliurar als pares el resum de les actuacions, tallers, etc… que s’hagin portat a terme. Per tal de poder realitzar aquesta finalitat l’AFA us sol·licita el consentiment per la recollida i tractament de les imatges dels vostres fills i filles en les diferents activitats organitzades i la seva posterior utilització de la imatge per a la difusió d’activitats de l’AFA en diferents mitjans: memòria anual, DVD, àlbums de fotos, portal web, xarxes socials…

També és possible que durant la presa d’imatges de les activitats es pugui captar de forma aleatòria la vostra imatge o la de tercers que us acompanyin en l’acte, en cas que no hi desitgeu aparèixer preguem que ho feu saber al personal encarregat d’organitzar l’activitat per tal que ho tinguin en compte.

Protecció de dades

El signant es responsabilitza de la veracitat de les dades i de comptar amb l’autorització dels tercers per al subministrament de les seves dades de contacte i/o bancàries.

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal us informem que les vostres dades seran incorporades en un fitxer titularitat de l’Associació de mares i pares d’alumnes de l’escola Itaca amb la finalitat de gestionar la vostra participació a l’AFA i mantenir-vos informats de les nostres activitats.

Podeu exercitar els Drets d’Accés, Rectificació, Cancel·lació i Oposició enviant un correu electrònic a secretaria@afaitaca.cat o bé per correu postal remetent l’escrit a Numància, 140-158, 08029 Barcelona.