L’AFA necessita, per al seu bon funcionament, la participació voluntària de les famílies que en formen part.

Comissions

La forma més directa de participar és formant part d’alguna de les comissions de treball ja existents o creant-ne de noves, si es considera necessari. A l’apartat de Comissions pots consultar les seves tasques.

També pots consultar la secció es busca on trobaràs les diferents opcions de col·laboració que publiquen les comissions quan necessiten ajuda.

Si vols col·laborar-hi només has d’enviar un e-mail a secretaria@afaitaca.cat o fer servir el formulari de contacte, i us posarem en contacte.

Assemblees i reunions permanents

L’assistència a les reunions permanents et permetrà fer sentir la teva veu, resoldre dubtes, fer propostes i conèixer de prop el dia a dia de l’AFA. Aquestes reunions es convoquen durant el curs escolar cada primer dimecres dels mesos parells a les 20:00h i s’anuncien al calendari, per correu electrònic i a l’entrada de l’escola.

També és important l’assistència a les assemblees on s’aproven els pressupostos per al curs, el tancament econòmic del curs anterior, es renoven els càrrecs de la Junta cada dos anys (Assemblea General) i es porten a votació aspectes generals del funcionament de l’AFA (Assemblea General i Assemblees extraordinàries si s’escau). L’Assemblea General es convoca un cop l’any al mes de novembre. Les Assemblees Extraordinàries es convoquen segons les circumstàncies i amb antelació suficient perquè tothom se n’assabenti.

Altres maneres de participar-hi

Si no disposes de temps per participar en les comissions i/o els horaris de les reunions no s’adapten al teu horari, hi ha altres maneres de participar:

  • Pots fer arribar els teus suggeriments o les propostes; les bones idees són molt importants. Pots fer-ho a través del correu electrònic secretaria@afaitaca.cat, o des del formulari de contacte o a la bústia que trobaràs al costat del despatx de la secretària de l’AFA.

  • Pots participar a les activitats puntuals que promou l’AFA dins i fora de l’escola (festa de fi de curs, reciclatge de llibres, festes populars…).

  • Pots oferint regals per a la rifa de la festa de fi de curs.

  • Pots posar a disposició de les comissions informació, projectes o contactes que puguin ser del seu interès.

  • Pots enviar un esdeveniment per apuntar al calendari o una notícia per compartir amb la resta de pares i mares.

Per a mantenir-vos informats

L’AFA posa a la teva disposició una sèrie de canals per facilitar la comunicació i que puguis estar al dia de les darreres novetats.

Et recomanem consultar aquest lloc web de manera regular.

És important que mantinguis una adreça de correu electrònic vàlida per tal de poder-te enviar les novetats. Ens ho pots facilitar per e-mail a secretaria@afaitaca.cat o bé presencialment a l’oficina que té l’AFA a l’entrada de l’escola.