La Coral Quòrum va néixer a l’escola Itaca del barri de Les Corts de Barcelona a finals dels anys 80 quan, un grup de pares, mestres i monitors es van reunir per cantar. El que primer va ser un entreteniment, va anar agafant forma, i d’un repertori inicial d’havaneres, dirigides pel Pep Alsina, mestre de música durant molts anys de l’Escola, van anar passant a la polifonia en general i a un ventall de cançons de tot arreu del món, dirigides per l’Amin Idrissi, fins al dia d’avui.

Les primeres actuacions van ser dins de l’escola Itaca mateix, a les festes escolars pròpies, però després s’han anat escampant per tot el territori català. A part d’actuar a les festes de l’Escola, col·labora cada any en el concert de Nadal de les entitats corals del barri, i en el tradicional Concert de Cap d’Any que es celebra a l’Auditori AXA, amb l’Orfeó de les Corts.
Actualment la coral es composa d’uns 16 membres, però aquest nombre pot variar segons les circumstàncies.

El nostre director és Amin M. Idrissi, nascut a Fes (Marroc). Autodidacta d’inici, ha ampliat els seus coneixements musicals a Europa, on ha estat format per diferents mestres: Jacques Verit, Erwing List, Pierre Cao, Jean Golgevit i Bernat Tetu, entre d’altres.

VINE A CANTAR AMB NOSALTRES !!!

Lloc: Escola Itaca

Horari: dijous de 22:00 a 23:45h

Preu: 10 €/mes

Telèfon: 606 567 926