Heu vist la nova tortuga del pati? No és lenta, sinó que salta la xarranca! Però per saber qui salta més lluny, res com saltar al Jump!
O potser la teva filla és més de fer un circuit? Al teu fill li agrada el Memory? Tenen un bon pols per jugar al Mikado o, potser, se’ls dona millor fer punteria jugant a bitlles? Volen saltar, estirar la corda o jugar a gomes? Tots els somnis són possibles al pati d’Ítaca!

Aquest dissabte, 11 de novembre, hem celebrat la segona festa del pati i això és el que ha portat per als nostres fills: un pati amb més color, amb nous jocs sostenibles i amb noves plantes per fer-lo encara més acollidor.

Quin pati somiem? Són molts els somnis i moltes les famílies. Sí, som moltes les famílies que ens impliquem activament amb l’educació integral dels nostres fills i que vam respondre a la iniciativa de trobar-nos (més de dues-centes persones!), i això, als de la comissió d’Ítaca més sostenible, ens anima a continuar amb projectes i actuacions. Moltíssimes gràcies a totes i tots els que vau venir, perquè entre totes i tots fem gran l’escola! I a les famílies que no vau poder venir, us diem que us trobem a faltar i que us esperem en properes ocasions!

Mercè | Comissió Itaca + sostenible