El programa Les noies són de ciències (CSIC4girls) té com a objectiu despertar vocacions científiques entre estudiants de primària. Les nenes d’entre 6 i 12 anys tindran l’oportunitat d’entrar en contacte amb la cultura científica i d’explorar i experimentar amb la ciència i la tecnologia de l’entorn.

A través d’aquesta iniciativa, el CSIC vol impulsar el talent femení i les vocacions científiques i tecnològiques, donant-los visibilitat i encoratjant a les nenes confiança en les seves habilitats.

CSIC4girls ofereix tallers científics en línia impartits per científics del CSIC, comptant amb assessors externs que donen suport amb la part creativa i de Design Thinking. El programa també ofereix tallers específics per a mares i pares sobre com ajudar a les nenes en l’ús responsable de la tecnologia (mòbils, xarxes socials, etc.), entre d’altres temes.

Cada sessió, prevista per a un diumenge cada dos mesos, consisteix en dos tallers diferents i té una durada aproximada de 2 hores i 15 minuts. Per inscriure’ us a aquest esdeveniment cal registrar-se enviant un Mail.

Us deixem l’enllaç a continuació: http://csic4girls.es/proximos-eventos/