Itaquins, itaquines,

El curs 2020-2021 arriba al seu final. Tots necessitem fer vacances, però també hem de començar a fer tota la previsió del curs que ve.

EXTRAESCOLARS
Preinscripció del 14 de juny al 7 de juliol
L’AFA té la intenció de reprendre el projecte habitual d’extraescolars. Amb tota la prudència, ja que a hores d’ara ens trobem amb moltes incògnites encara: situació de la pandèmia al començament del curs, nova direcció de l’escola, reorganització d’horaris i espais, inscripcions…

Malgrat tot, us comuniquem que des d’avui 14 de juny fins al dia 7 de juliol, obrim el primer període de PREINSCRIPCIÓ DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS.

Les dades de les preinscripcions ens ajudaran a fer una valoració de la participació a cadascuna de les activitats i, així, podrem veure, en conjunt, la viabilitat del projecte d’extraescolars.

Amb tot, és important que tingueu molt en compte que hi pot haver canvis en tots els àmbits (d’organització, econòmics…) aliens a la voluntat de l’AFA. En tot cas, sempre procurarem que tinguin els mínims efectes per a les families i els alumnes.

MENJADOR
Inscripció del 14 de juny al 15 de juliol

A partir del dia 14 de juny i fins al 15 de juliol, queda oberta la inscripció del menjador del curs 2021-2022.

Us recordem que està oberta la Convocatòria d’ajuts individuals de menjador del curs que ve (beques-menjador). Més informació aquí.

Escacs- Migdia

Més informació »

Dansa – Migdia

Més informació »

Play in English – Tarda

Més informació »

Timbalers – Tarda

Més informació »

Skate/Patinatge – Tarda

Més informació »

Rítmica – Tarda

Més informació »

Futbol sala – Tarda

Més informació »

Timbalers +12 – Tarda

Més informació »

Piscina – Tarda

Més informació »