Informació actualitzada pel curs 20-21
  • QUÈ ÉS PLAY IN ENGLISH?

L’activitat extraescolar “Play in English” consisteix en una sèrie d’activitats lúdiques i divertides que tenen com a principal objectiu que els infants s’ho passin d’allò més bé alhora que de forma espontània estan exposats a l’anglès. Els grups són reduïts (8 infants per grup), per afavorir la interacció i participació activa de tots els infants en els jocs.

  • A QUI ESTÀ DESTINADA?

Aquesta extraescolar està destinada principalment als infants de P4, P5 i 1er. Pels de 2on, enguany també es considerarà la possibilitat que la puguin fer si hi hagués demanda suficient i espais disponibles a l’escola. En cas de no haver-hi espai suficient, la comissió prioritzarà pels cursos d’infantil, després 1er i 2n per fer l’extraescolar dins de l’escola, i la resta de la demanda es podrà redirigir a l’Acadèmia de les Corts per poder gaudir de servei de recollida i poder continuar gaudint del format de Play in English a les seves instal·lacions amb tarifes especials per la nostra escola.

  • QUINES ACTIVITATS ES FAN?

Play in English consisteix bàsicament en jocs que poden ser amb expressió corporal, de moure’s, d’interpretar situacions, cantar, ballar, pintar, manualitats, tallers de ciència o cuina, escoltar relats curts, etc. utilitzant un llenguatge natural i ric en expressions quotidianes adaptat a les característiques de cada grup d’infants. Durant el joc es treballen aspectes de la seva vida quotidiana (p.ex. hàbits, parts del cos, el temps, menjar, casa, l’entorn, etc.), curiositats experimentals del mon de la ciència o la cuina (volums, formes, textures, flotabilitat, magnetisme, gustos, aromes, colors, etc), o d’aspectes relacionats amb les diferents èpoques i tradicions assenyades com poden ser la Castanyera, Halloween, Nadal i Pasqua, etc

Durant aquestes sessions també es treballen diferents valors molt importants pels infants, com són la diversitat, la tolerància o la igualtat de gènere on tant nens i nenes poden desenvolupar qualsevol feina o rol.

  • HORARIS I PREU

Horari:1 dia/setmana: dilluns, dimarts, dimecres o dijous de 16:30 a 17:30h

Lloc: Escola Itaca

Preu: 22 EUR/ mes

nota: aquest curs no s’oferirà la possibilitat de 2 dies per setmana per qüestions organitzatives. En cas de que no hi hagi suficient espai a l’escola, el preu dels infants de 2on o 1er que se’ls hi ofereixi la possibilitat de servei de recollida per anar les instal·lacions de l’acadèmia variarà en funció del nombre del grup, i es tractarà directament amb l’acadèmia en el moment de formalitzar la inscripció del grup.

IMPORTANT: Davant la incertesa de la situació sobre les condicions en les que es podran desenvolupar les activitats extraescolars el curs 20-21, les condicions planificades a Play in English (mida de grups, horaris, condicions d’higiene, distanciament, etc) podrien veure’s modificades per complir amb la normativa i directrius dictades per la Conselleria d’Educació i de Sanitat. En cas de canvis, aquests serien comunicats a les famílies el més aviat possible.

Si teniu qualsevol dubte o proposta no dubteu en fer-nos-ho saber a través del formulari de contacte, posant com a destinatari la “comissió d’anglès”.

INFO: https://afaitaca.cat/activitats-extraescolars/play-in-english/

INSCRIPCIÓ: https://afaitaca.cat/activitats-extraescolars/formulari-inscripcio/

Horaris de Play in English

CursMigdia / TardaHorariDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
P4Tarda16:30-17:30hPlay in EnglishPlay in EnglishPlay in EnglishPlay in English
P5Tarda16:30-17:30hPlay in EnglishPlay in EnglishPlay in EnglishPlay in English
1rTarda16:30-17:30hPlay in EnglishPlay in EnglishPlay in EnglishPlay in English
CursMigdia / TardaHorariActivitatActivitatActivitatActivitatActivitat
Cliqueu aquí per omplir el formulari d'inscripció