Informació actualitzada pel curs 19-20

L’activitat extraescolar d’infantil “Play in English” consisteix en una sèrie d’activitats lúdiques i divertides que tenen com a principal objectiu que els infants s’ho passin d’allò més bé alhora que de forma espontània estan exposats a l’anglès.

Els grups són reduïts (màxim 8 infants per grup per P4 i P5), per afavorir la interacció i participació activa de tots els infants en els jocs.

Aquesta activitat la desenvolupen professionals de l’Acadèmia de les Corts, i consisteix bàsicament en jocs que poden ser amb expressió corporal, de moure’s, d’interpretar situacions, cantar, ballar, pintar, manualitats, tallers de ciència o cuina, escoltar relats curts, etc. utilitzant un llenguatge natural i ric en expressions quotidianes adaptat a les característiques de cada grup d’infants. Durant el joc es treballen aspectes de la seva vida quotidiana (p.ex. hàbits, parts del cos, el temps, menjar, casa, l’entorn, etc.), curiositats experimentals del mon de la ciència o la cuina (volums, formes, textures, flotabilitat, magnetisme, gustos, aromes, colors, etc), o d’aspectes relacionats amb les diferents èpoques i tradicions assenyades com poden ser la Castanyera, Halloween, Nadal i Pasqua, etc

Durant aquestes sessions també es treballen diferents valors molt importants pels infants, com són la diversitat, la tolerància o la igualtat de gènere on tant nens i nenes poden desenvolupar qualsevol feina o rol.

Play in English per infants de P4 i P5

Horari: 1 dia/setmana*: dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 16:30 a 17:30h

Lloc: Escola Itaca

Preu: 22 € infant/mes per un dia a la setmana

*Si quedessin places disponibles, s’oferirà la possibilitat de sol·licitar 2 dies per setmana (37 € infant/mes).

Si teniu qualsevol dubte o proposta no dubteu en fer-nos-ho saber a través del formulari de contacte posant com a destinatari la “comissió d’anglès“.

Horaris de Play in English

CursMigdia / TardaHorariDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
CursMigdia / TardaHorariActivitatActivitatActivitatActivitatActivitat
P4Tarda16:30-17:30hPlay in EnglishPlay in EnglishPlay in EnglishPlay in English
P5Tarda16:30-17:30hPlay in EnglishPlay in EnglishPlay in EnglishPlay in English
Cliqueu aquí per omplir el formulari d'inscripció