Com sabeu a l’escola Itaca es duu a terme un programa de socialització dels llibres de text. L’Associació de Famílies d’Alumnes gestiona l’ús i la compra de tots els llibres de text i de lectura que estan socialitzats.

En aquest sentit, a finals del curs passat l’equip directiu va demanar a l’AFA de renovar els llibres d’anglès de Cicle Mitjà (3r i 4t) i Cicle Superior (5è i 6è) i comprar els llibres “All about us. Class Book” de l’editorial Oxford. 

La Comissió de Reciclatge i socialització dels llibres de text es va encarregar de la gestió de la compra dels 200 llibres sol·licitats. L’AFA ha fet una inversió de 3.530 euros en aquesta adquisició i ha aconseguit un descompte del 35% per haver fet aquesta compra conjunta. 

Cada família estalvia 103 euros aproximadament amb aquesta compra conjunta ja que no ha de comprar els quatre llibres que necessitarien els infants.

Els infants d’aquest curs estrenaran llibres i aprendran un dels valors d’aquest projecte: cal cuidar el material escolar col·lectiu, fet que permet la sostenibilitat, el respecte al medi ambient i l’estalvi de recursos.

A més a més, com cada any, l’AFA ha adquirit 300 agendes per al curs 2021-22 que utilitzaran els infants de primària.