Aquest curs 2020-2021 en el nostre viatge cap a Ítaca hem hagut de lluitar a tantes batalles com l’Ulisses.

A Itaca la comunitat educativa ha estat a l’altura de les circumstàncies. Tots plegats hem aconseguit que els infants s’adaptessin a les noves circumstàncies: fer servir les 5 entrades de l’escola, les corredisses per poder recollir els germans a temps, les mascaretes, les bombolles, la delimitació del pati, la barreja de grups, poques sortides culturals…

L’escola ha intentat mantenir el seu esperit i mantenir les tradicions i l’AFA i la Colla de Timbalers i Diables d’Itaca han recolzat el projecte.

Tabalars i tabaleres dels diables d'Itaca

Fotografia: Bea Fernández

Tabalars i tabaleres dels diables d'Itaca

Fotografia: Bea Fernández

Les festes s’han celebrat dins l’escola i els alumnes ha pogut gaudir la castanyada, Sant Nicolau, carnaval, Dijous gras… Els pares hem col·laborat fent un vídeo de la llegenda de Sant Nicolau, enregistrant el dia a dia a l’escola i la rua de Carnaval, fent entrepans de botifarra d’ou…

Les mesures de prevenció han posat molt difícil que la comunitat educativa gaudeixi de la Colla de Timbalers i Diables d’Itaca, però just a final de curs han pogut veure l’espectacle.

Ahir els timbals de la colla de diables van tornar a ressonar al pati de l’escola per celebrar que acaba al curs i amb intenció de dir-li adéu per sempre al virus, les mascaretes i les distàncies.

La victòria ha estat nostra!

Ara toca gaudir molt de l’estiu, descansar i agafar forces i al setembre ens retrobarem per continuar el camí.

Una abraçada!
Beatriz Fernández Andreolotti

Fotografies: Bea Fernández