Activitat actualment no disponible per falta d’inscripcions

KidsBrain: És un programa pedagògic amb una metodologia innovadora adaptada a un context sòcio-emocional afectiu. Els nens i nenes aprenen matemàtiques i anglès sense adonar-se’n, ja que ho fan a través del joc. L’àbac els permet visualitzar els nombres i entendre’ls d’una manera ràpida i divertida.

L’activitat anirà dirigida a tots els nens i nenes de primària. Les classes s’impartiran en anglès per professors qualificats en l’ús de l’àbac. El mètode KidsBrain incorpora activitats lúdiques que milloren la memòria, la imaginació i la creativitat.

El programa es fonamenta en la metodologia Zhusuan, originària de la Xina, que es basa en la coordinació entre el cervell i els altres òrgans i desenvolupa principalment l’hemisferi dret i l’ús de la mà esquerre.

A KidsBrain no hi ha límits per desenvolupar la imaginació dels nens.

A qui va dirigida: Als nens i les nenes a partir de 1r fins a 6è de primària.

Període de l’activitat: D’octubre a juny

Lloc: Itaca

Horari:
– Inici (1r i 2n): divendres de 16:30 a 17:30
– Junior (2n* i 3r): dijous de 16:30 a 17:30 – 2n*: Els alumnes que l’any passat van cursar KidsBrain durant 1r, ja tenen assolit el nivell inicial.
– Senior (4t, 5è i 6è): dijous de 16:30 a 17:30

Qui organitza: La Comissió d’anglès i KidsBrain

Preu: 29 € nen/mes – 26 € nen/mes per 2 germans matriculats i famílies nombroses

Preu material: 25 € pagament únic en el primer rebut que inclou – llibre de nivell, llibreta, passaport viatger, accés a la plataforma on-line i certificat de nivell. Una motxilla i un àbac de fusta de regal.

Per qualsevol dubte us podeu adreçar directament a l’empresa organitzadora fent servir el formulari de contacte escollint el destinatari de KidsBrain.

Sol·licitar informació Destinatari: KidsBrain

Horaris d’ Àbac en anglès – KidsBrain

CursMigdia / TardaHorariDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
CursMigdia / TardaHorariActivitatActivitatActivitatActivitatActivitat
Cliqueu aquí per descarregar el full d’inscripció i entregueu-lo a Secretaria de l’AMPA