A principis del mes de juliol els membres de la junta de l’Associació de famílies d’Alumnes (AFA Itaca) ens vam reunir amb la nova direcció de l’escola.

Vam quedar encantats de conèixer i percebre l’energia i la il·lusió amb què la Sònia Benito i la Maite Martínez, directora i cap d’estudis respectivament, comencen una nova etapa a la nostra escola.

Han estat treballant moltíssim i estem acabant de perfilar alguns serrells que afecten a l’activitat de l’AFA en aquesta arrencada del curs escolar.

Vam aprofitar la reunió per fer un obsequi al nou equip directiu per transmetre’ls el nostre desig d’encetar una etapa emmarcada per valors positius. Vam regalar a l’escola una col·lecció de contes per als infants. Tots els contes són representatius i estan impregnats dels valors del respecte, l’amistat, l’humanisme, la inclusió social, la diversitat,  la consciència sobre l’entorn i l’estímul per a la superació personal, la imaginació i la creativitat.

Us deixem el llista de contes per si els voleu consultar:

L’os polar – https://editorialkokinos.com/producto/los-polar

La Muntanya de Llibres Més Alta del Món – https://bromera.com/educacio/albums-illustrats/4243-la-muntanya-de-llibres-mes-alta-del-mon2-9788490267400.html

Una gran família. – https://www.penguinlibros.com/es/cuentos-a-partir-de-4-anos/9900-una-gran-familia-9788448852542

Orelles de papallona – https://www.kalandraka.com/orelles_de_papallona-978-84-16804-05-4-catalan-1059.html

El gran llibre dels superpoders – https://www.editorialflamboyant.com/ca/libro/el-gran-llibre-dels-superpoders/

La Ratolineta i el Mur Vermell – http://nubeocho.com/index.php/es/catalogo/373-la-ratolineta-i-el-mur-vermell