Com a preludi de la campanya electoral, el passat 8 de gener, l’alcaldable de Barcelona per ERC, Ernest Maragall, juntament amb altres membres del seu partit, s’ha reunit amb la Junta Directiva de l’AFA.

Durant la trobada se li han explicat les nostres preocupacions respecte a les obres i reformes a la cuina, el clavegueram, la reforma pendent dels lavabos del pati i les reparacions al gimnàs i al magatzem adjacent. També se li han traslladat algunes inquietuds, com l’anunci del (de moment aparcat) decret de menjadors, i interessos, com el futur ús de la masia de can Rosés, la planificació escolar del districte i la necessitat urgent de revisar l’accessibilitat amb transport públic als instituts de la zona “de muntanya” de les Corts.

Finalment, l’AFA ha posat en valor la implicació amb el projecte educatiu del centre, el gran actiu que representa la participació activa de les famílies a l’escola i el fet de “teixir barri”, tant amb els grups de timbalers i diables com amb la xarxa AMPAs Unides de les Corts.

En finalitzar la trobada, Ernest Maragall i Roger Torrent, president del Parlament, que s’ha afegit a l’últim moment, han aprofitat per a fer unes declaracions a la premsa sobre diversos temes de ciutat i Catalunya davant l’escola, fet que ha despertat la curiositat dels nens i nenes que hi jugaven.

Salut

Miquel Miró
President AFA ITACA