Com ja sabeu la Junta Directiva i els representants de les comissions de treball es reuneixen en les reunions obertes de l’AMPA cada dos mesos. Tots els pares i les mares de l’escola hi podem assistir per tal d’informar-nos de les activitats de les diferents comissions i de poder prendre decisions del dia a dia.

Us heu plantejat quins beneficis teniu només pel fet de pertànyer a l’AMPA? Serveis de gestió dels recursos, de les extraescolars, del servei de mainadera i monitoratge, implementació de l’assignatura de teatre a 3r i de piscina a P4 i P5, organització d’actes i campanyes solidàries, control del menú del menjador (introduint els canvis que es considerin adients) i molts altres.
Perquè es puguin dur a terme és imprescindible la participació de les mares i dels pares a les comissions.

Tot això segur que ja ho sabíeu perquè al web de l’AMPA s’explica detalladament i em sembla prou beneficis per participar activament a l’AMPA (Reunions, comissions, activitats…)

Ara us explicaré tot allò que em fa gaudir del viatge al costat del meu fill tot veient com creix com a persona.

A la primera reunió oberta del curs l’equip directiu presenta els projectes del centre i em sembla molt interessant saber què prioritza i cap a on anem a curt i a llarg termini.

D’altra banda em permet saber de quina manera l’AMPA s’organitza per contribuir en el projecte educatiu i compartir-ho amb el meu fill. A ell li agrada sentir-se’n part i em demana de què s’ha parlat i què s’ha decidit a les reunions. Penso que veure que l’escola i els pares treballem en la mateixa direcció li dóna confiança i seguretat. Dedicar un temps a interessar-me per l’escola on passa 8 hores cada dia i el treball voluntari que suposa participar en les comissions, crec que és un exemple molt valuós per a ell. És una manera de transmetre valors tan importants com l’esforç, la dedicació, la solidaritat i la lluita per construir un entorn millor. Vivim envoltats de competitivitat en molts àmbits i de la idea que tot té un preu i que tot es pot comprar i el fet que tinguin l’exemple de col.laborar altruistament amb un grup de gent amb el mateix objectiu és molt enriquidor.

Una última reflexió. Vivim molt de pressa sense gaire temps ni espai mental, però això no ha d’esdevenir un impediment. Podeu contribuir puntualment en algun projecte o activitat. Estic convençuda que tots teniu molt a aportar a la comunitat educativa i m’agradaria que ho poguessim compartir per arribar a l’Ítaca somiada. Tots viatgem plegats en el mateix vaixell, pugeu a coberta i ajudeu a hissar les veles, no us en penedireu!

Desitjo que l’inici de curs i la tornada a les rutines siguin exitosos i que puguem gaudir plegats d’aquest curs.

Ens veiem per l’escola i a les reunions obertes de l’AMPA! Tots som part important de l’AMPA, recordeu-ho!

Beatriz Fernández
Com. Comunicació