Benvolgudes famílies,

El curs 2021-2022 va arribant al seu destí i, satisfets per la feina feta i per haver superat molts reptes, ve el moment de començar a preparar el nou curs, que ens atraparà amb noves incerteses i novetats, com començar les classes el 5 de setembre!

A finals d’aquest curs hem pogut recuperar gairebé la total normalitat post pandèmia. Per tant, el projecte habitual d’extraescolars continua, això sí, amb força novetats i noves propostes, que esperem siguin del vostre interès.

Comptem amb noves activitats de migdia i de tarda: speak in English, introducció a l’esgrima, introducció a l’handbol, activitat de raquetes, activitat multiesportiva (que inclou basquet, futbol sala, vòlei i handbol), així com parkour. I torna cant coral! Totes elles se sumen a la resta d’activitats que l’AFA oferia. Podeu trobar el llistat d’activitats al menú del web i també en aquest enllaç.

Per això, aquests propers dies algunes activitats ofereixen xerrades informatives telemàtiques per a que les famílies coneguin les diferents activitats, de les que us anem comunicant els enllaços i horaris via email. ¡STAY TUNED!

Per tot i això, us comuniquem que des del dia 16 de juny i fins el dia 6 de juliol, queda obert el primer període de PREINSCRIPCIÓ DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS del curs 2022-2023.

Com és habitual, la informació de les activitats que ofereix l’AFA la trobareu a www.afaitaca.cat

Cada activitat té la seva fitxa descriptiva i el seu horari, i també el botó d’inscripció. Hem proposat una nova normativa per a les extraescolars.

I com sempre, teniu la taula horària que a mode sintètic podeu filtrar les activitats per cursos, franges horàries i dies.

Llegiu-ho tot bé i no us deixeu cap dada per afegir, tot el procés serà TELEMÀTIC!

Un cop feta la preinscripció, rebreu un correu de confirmació amb les dades introduïdes i quan finalitzi el període de preinscripció us confirmarem la plaça i el dia previst d’inici de l’activitat, doncs es preveuen canvis en el calendari escolar que encara no sabem ben bé com es resoldran i si això tindrà alguna afectació en aquestes.

Les dades de les preinscripcions ens ajudaran a fer una valoració de la participació en cada una de les activitats, i així veure en tot el conjunt la viabilitat de cadascuna.

Amb tot l’exposat anteriorment, és important que tingueu molt en compte que hi pot haver canvis en tots els àmbits, aliens a la voluntat de l’AFA.

Moltes gràcies per la vostra atenció i confiança. 

Junta AFA ESCOLA ITACA

Properes sessions informatives:

· Dilluns 20 de juny a les 18.00 hores. El Club Joventut Les Corts ens explicarà les activitats de migdia i tarda següents: escola multiespoertiva, esgrima, handbol, bàsquet, volei, ball esportiu, jocs motrius i raquetes! L’enllaç per assistir-hi serà aquest.

Dilluns 20 de juny a les 20:30. Sergi Basart us informarà de l’activitat de música que es fa a l’escola Itaca, les classes de tarda i quins instruments que poden escollir. L’enllaç per assistir-hi serà aquest.

· Dimarts 21 de juny a les 19:30. Shakespeare & Friends ens explicarà les activitats de dansa de migdia: Moviment Creatiu i Jazz Modern. L’enllaç per assistir-hi serà aquest.