Llegums com a plat únic

Pàgina inicial/Notícies/Llegums com a plat únic

Llegums com a plat únic

Benvolguts pares i mares,

Aquest curs estem portat a terme diverses iniciatives per millorar encara més la qualitat dietètica dels nostres menús. Com ja sabeu, oferim un menú variat cada mes que ens elabora i valida la nostra dietista. I amb l’objectiu de donar un pas més, seguint les guies d’alimentació saludable que edita la Generalitat de Catalunya, hem fet la important millora de potenciar les llegums com a plat únic.

Les llegums són, per la seva composició nutricional, riques en hidrats de carboni i en proteïnes i poden constituir un plat únic. Es poden acompanyar d’una amanida o crema de verdures de primer plat i els llegums com segon plat. També estem introduint al menú mensual com a segon plat pasta o arròs, sempre i quant en la seva composició tinguin proteïnes (peix, marisc, carn o ou), i acompanyat de primer plat també d’amanida o crema de verdures, tal i com indica la guia de l’alimentació saludable de la Generalitat de Catalunya.

Finalment comentar-vos que us engresquem a que vingueu el proper dia 21 de Març a les 16:45 a la xerrada que farà la nostra dietista a la vostra escola: Idees creatives, sanes i ràpides de preparar per sopar. Serà una xerrada molt dinàmica on es proporcionaran idees creatives per fer sopars i es resoldran diversos dubtes relacionats amb la nutrició dels infants.

Us hi esperem!!

28 de febrer de 2018|Categories: Notícies|Tags: |

llegums-plat-unic

28 de febrer de 2018|