La colla de Diables i Timbalers d’Itaca (la colla de diables infantils més antiga de Catalunya!) enguany fem 40 anys, i per celebrar-ho organitzem un concurs de dibuix amb tots els infants i escoles del barri que ens han vist créixer. El dibuix guanyador del concurs serà imprès a una edició especial del mocador de la colla per tal de commemorar aquest aniversari tan especial a la vida del barri.

Com a colla amb un lligam especial amb l’escola Itaca, que ens va veure néixer fa 40 anys, ens fa especial il·lusió que participeu la majoria dels alumnes de la nostra escola!

La temàtica del dibuix ha d’estar relacionada amb el món dels diables i els timbalers, sota el lema de “40 anys de foc i ritme”; qualsevol cosa que les nenes i nens imaginin o relacionin amb la tradició dels diables i els timbalers. L’estil de dibuix és lliure però per facilitar la seva impressió només es pot fer servir el color negre, intentant remarcar els traços, ressaltar siluetes i que alhora sigui simple d’identificar!

El concurs va començar el dia de Sant Jordi i finalitza el 28 de maig de 2022, coincidint amb la festa de Picarols de la colla (a la que us convidem a tots!).  Quan el tingueu fet, envieu una còpia del dibuix escanejada o una fotografia de bona qualitat (formats jpg o pdf) a DiablesItaca40@gmail.com signat amb un pseudònim.

El dibuix guanyador serà imprès en el mocador de l’edició especial per la commemoració del 40è aniversari de la colla i l’autora rebrà un lot complert de marxandatge de la colla. Els 20 finalistes i els tres dibuixos més votats rebran el mocador commemoratiu del 40è, així com d’altres productes de marxandatge tal i com s’indica a les bases. Les 20 obres finalistes seran exposades, juntament amb el nom de l’autor, a diferents exposicions i activitats i per campanyes per les xarxes socials que s’aniran anunciant durant el 40è a l’exposició.

Podeu descarregar les bases del concurs aquí.

Esperem els vostres dibuixos!!! Som-hi Itaca!!

Colla de Diables i Timbalers d’Itaca